Thors Hammer

Tusenfryd
Presenterer
ÅpnerSommeren 2013

Våre nyheter

22. juni: Thors Hammer har åpnet

Endelig har vi hatt gleden av å åpne Thors Hammer for publikum. Vi var så heldige å få en henrykt Alex Rosén til å åpne attraksjonen. Før selve åpningen hadde vi også gleden av å bli underholdt av Eirik Søfteland kjent fra Idol 2013. Bilder frå åpningen kan du se under bilder.

21. juni: Anniken Huitfeldt testet Thors Hammer

Vi på TusenFryd hadde i dag gleden av å ha arbeidsminister Anniken Huitfeldt på besøk. Hun kom sammen med LOs Sommerpatrulje. Adm. Dir Bjørn Håvard Solli hadde også gleden av å la henne prøvekjøre vår nye attraksjon Thors Hammer. Og det virket som hun synes det var riktig så gøy!

19. juni: Alex Rosén åpner Thors Hammer

Åpningen av Thors Hammer nærmer seg. Og vi på TusenFryd har nå gleden av å melde at vi har fått Alex Rosén til åpne Thors Hammer lørdag 22. juni klokken 12.30.

18. juni: Thors Hammer åpner med mini-konsert

Vi her på TusenFryd har gleden av å åpne Thors Hammer for publikum lørdag 22. juni klokken 12.30. I forbindelse med åpningen kan du oppleve en mini-konsert med multitalentet Eirik Søfteland kjent fra Idol 2013.

6. juni: Vognene er på plass

Vi tok oss en tur ned i fjellet på TusenFryd for å følge arbeidet med Thors Hammer. Nå er vognene på plass, og vi ser fram til prøvekjøring neste uke.